ماجراهای کاندوم و کووید-19

ماجراهای کاندوم و کووید-19

ماجراهای کاندوم و کووید-19 از جایی آغاز شد که آدم‌ها از شوک ایجاد شده از سوی مدیا خارج شدند. آنها به این فکر کردند که آیا در این اوضاع و احوال، می‌شود رابطه جنسی سالم داشت؟

رابطه جنسی سالم ویژگی‌هایی دارد که اگر این ویژگی‌ها رعایت شوند، همیشه می‌شود آن را تجربه کرد. در واقع رابطه جنسی سالم در بستر فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی و اخلاقی شکل می‌گیرد و هر کدام از این ابعاد دچار مشکل شوند، رابطه جنسی هم دچار مشکل خواهد شد.

کووید-19 مردم جهان را در بستر اجتماعی، بهداشتی و حتی فرهنگی دچار مشکل کرد. بسیاری از طبقات مختلف جامعه به جان هم افتادند. خرافات تا حد زیادی در بسیاری از کشورهای جهان اوج گرفت و زنده شد. موج واکسن هراسی قوت گرفت و البته علم و دانش به سرعت کنترل اوضاع را در اختیار گرفت.

وقتی اولین شایعه یا شاید هم خبر درباره کرونا منتشر شد، جهان ترجیح می‌داد در شوک باشد و بماند تا این که کاری انجام بدهد. جهان حق داشت اما انسان نه، انسان باید کاری بکند. پس دست به کار شد و مسیر به سمت تولید واکسن رفت و مبارزه با این ویروس تاجدار. ویروس کرونا هنوز هم سلطنتش پابرجاست. در هر حال این ویروس ضعیف شده و هرگز هیبت و عظمت گذشته خود را ندارد.

آیا رابطه جنسی در شیوع COVID-19  کووید-19 ایمن است؟

اگر شما و همسرتان با هم زندگی می‌کنید و هیچ علامتی از خود درباره کرونا نشان نمی‌دهید، شیوع بیماری کووید-19 نباید خطری یا مانعی بر سر راه ارتباط جنسی شما باشد.

با این حال، اگر بدن هر یک از شما علائم کرونا را نشان می‌دهد، حتی اگر خفیف باشد، باید فاصله اجتماعی را رعایت کنید. دستورالعمل‌های محلی/دولتی مربوط به خود را دنبال کنید. وقتی مبتلا به آنفلوانزا یا کووید-19 باشید دیگر همسر شما یک شهروند است که حق دارد از شما فاصله بگیرد، ماسک بزند و از شما بخواهد موارد بهداشتی را کاملا رعایت کنید.

طنز ماجرا اینجا است که در طول شیوع کرونا عده‌ای از مردان باور داشتند در صورت استفاده از کاندوم در حین رابطه جنسی، ویروس کرونا را به شریک جنسی خود منتقل نخواهند کرد!

کاندوم برای عدم انتقال اسپرم طراحی شده است، نه عدم انتقال ویروس کرونا.

می‌دانم که برایتان خنده دار بوده اما آمار منتشر شده از سوی اداره آمار ویرجینیا نشان می‌دهد در 5 ماه ابتدایی شیوع رسمی کرونا در آمریکا، 255 مورد مراجعه به مراکز مشاوره خانواده و روان‌درماندگی با طرح موضوع استفاده کاندوم برای جلوگیری از انتقال کرونا مطرح شده است.

کاندوم می تواند از من در ابتلا به کووید-19 محافظت کند؟

بیماری کرونا یا همان کووید-19 یک بیماری مقاربتی یا جنسی و یا حتی ژنتیکی نیست.

کاندوم و کووید-19 در کنار هم به یک دغدغه جهانی تبدیل شد. این یک ویروس است که عمدتاً از طریق قطرات کوچک تنفسی از طریق سرفه، عطسه یا از طریق قطرات بزاق یا ترشحات بینی منتشر می‌شود. به همین دلیل است که کاندوم از شما در برابر ابتلا به COVID-19 محافظت نمی‌کند.

طبیعی است که باید با صدای بلند گفت: برای جلوگیری از STD/STI و بارداری ناخواسته از کاندوم استفاده کنید.

ماندن در خانه کلید کاهش سرعت انتشار ویروس است. به خاطر داشته باشید برخی از افراد ویروس را دارند و هیچ علامتی نشان نمی‌دهند. بنابراین می‌توانند بدون اینکه بدانند آن را منتقل کنند. امیدوارم با نویسنده این مقاله که مترجم چند مقاله علمی در همین خصوص است، هم نظر باشید. کرونا تمام نشده ولی به یک ویروس آزاردهنده (نه کشنده) تبدیل شده است. در هر حال بهتر است همچنان مراقب آن باشیم.

رابطه جنسی ایمن در طول  همه گیری کرونا

این موضوع به شرایط شما بستگی دارد. در هر حال اگر قرار است رابطه جنسی برقرار شود، از نوع سالم باشد و سالم بودن یعنی رعایت همه نکات بهداشتی و علمی که در نهایت به سود سلامت انسان است.

اگر با هم زندگی می کنید و هیچ یک از شما علائمی را نشان نمی‌دهد، قوانین معمول رابطه جنسی ایمن اعمال می‌شود. کاندوم بهترین راه برای محافظت در برابر بیماری های مقاربتی و بارداری‌های ناخواسته خواهد بود.

بیماری کووید-19، اعلب از طریق قطرات تنفسی منتقل می‌شود. شما با بوسیدن فرد آلوده در معرض خطر قرار می‌گیرید. لطفاً مسئولیت پذیر باشید و به شریک جنسی خود اطلاع بدهید که علامتی دارید و یا مشکوک به ناقل بودن هستید.

پزشکان زبده جهان در این حوزه اکیداً توصیه می‌کنند در طول شیوع کووید-19 با افراد جدید ملاقات نکنید. از دستورالعمل‌های محلی/دولتی مرتبط با کرونا و انفلوانزا پیروی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی x